Fabergé- ägg

Surfade runt lite efter nya, roliga smycken. Hittade sidan www.kellake.se som säljer smycken från Ryssland. Det är små söta hängen i sann Fabergé- stil! Love it! Priset ligger mellan 300-600kr. Mina favoriter är dessa:




Har ni föresten hört att det ska bli upp till 25 grader varmt idag? Det gjorde i alla fall jag och fick panik. Var är alla mina vår/sommarkläder? Hjääälp! Så imorse blev en hektisk morgon i jakten på någonting svalt. Det slutade med en odd molly-tunika och ett par tunna byxor. Till det min älskade Bayswater och ett par höga kilklackar från H&M. Enkelt och bra för en dag på jobbet.

Ha det bra!


Kvällen

Härligt med söndag! Har varit en trevlig helg med jobb, grillmys och mycket sömn. Känner mig dock lite hängig idag. Kanske är det en förkyldning på gång? Hur många gånger har man inte fått det såhär på vårkanten, bara för att man tror att det är ok att ha linne i april. Haha! Imorgon är det i alla fall tillbaka till jobbet. Känns dock skönt att det återigen är kort vecka. Det är det bästa med våren!

Kvällens tillbehör:


Mavalas nagellack färgen: Freshy, Te i min Espresso House-mugg och Laura Pausini på Spotify.

Sov gott allihopa! (Det ska i alla fall jag och Dixie göra. Trots att vi sov till 2 idag..)


Black magic woman

Marchesas klänningar för s/s 09 är ljuvliga. Nu när det är baltider och allt kände jag att dessa kreationer passar perfekt. Det skira, tunna materialet tillsammans med de mörka detaljerna skapar en trevlig spänning i plagget. Och makeupen är lovely! Älskar ögonbrynen tillsammas med det naturliga håret. Känns lite Marstand i Juli.


Bilder: Style.com


Botkier s/s 09



En enkel, läcker sommarkampanj. Känns som att det är väldigt lätt att  "anpassa" och ta efter. Gillar verkligen deras väskor. En skön kvalitet, mjukt skinn och stor plats. Det är de enda jag begär! Här är några provsmak på deras väskor. Modellen "Bianca Large" står på min shoppinglista i sommar.


Botkier Bianca Large Black

Botkier Morgan Brown

Ha en underbar dag i solen!


Framtiden

Ojoj. Nu känns det som en sten lättat från mitt bröst - högskoleansökningen är äntligen gjord! Wiho! Så nu, när man fått lite styr på framtiden, är det dags att planera övrigt. Därför sitter jag nu och anmäler mig till bostadsköer, gör schema för sommaren på caféet samt försöker hitta en bra bokning på vår USA-resa. Den här sommaren känns som att den kommer att levererar. Massvis med sena vinkvällar, middagar på Marstrand, bad från klippor och härligt pulserande dagar i caféet! Jag älskar sommaren!

Jaja, man kan ju inte annat än att börja smygtitta på lägenheter på Hemnet. Trots att det är lite tidigt att köpa något nu! Jag har hittat ett par läckra bostäder jag redan börjat inreda i huvudet. Kanske skulle jag ha det såhär i mitt vardagsrum?
Bilder från Slettvoll



Hoppas att ni får en underbar dag i detta ljuvliga väder! Själv ska jag och min lilla hundvalp Dixie sätta oss i solen och ta vår 10-fika nu. Sen ska vi grilla med en hemmagjord honungsmarinad och titta på filmen "Rachel getting married". Kram!


(Morgon)Dagens önskeoutfit:

Här är en härligt vårig outfit jag hade velat ha på mig imorgon när det vankas shopping! :) Men jag får nog knåpa ihop något lite varmare trots att solen har börjat titta fram. Eller vad tror ni?
Kanske hade det dock funkat med ett par grova strumpbyxor och en snygg skinnjacka!? Kjolen är en av mina absoluta favoriter just nu. Dock är priset, som alltid med riktigt snygga grejer (?), minst sagt saftigt!

Imorgon ska jag leta efter ett par skor till min balklänning. Klänningen jag hittat är fån Samsoe/Samsoe och finns på NK Mode i Göteborg. Sväng förbi och känn på det ljuvliga tyget. Det är som ett tunt, tunt sammetstyg. Känns som det glider fram i händerna. Annars är klänningen enkelt skuren, marinblå med djup ringning i ryggen och en marinblå tamp (rep på båtar) som skärp. Love it! (Har tyvärr ingen bild på den än..)



Puss och godnatt!


4:e april 2009

Guuud vilket underbart väder det är! Här varit ute i trädgården sedan 10 imorse. Fick min valp, plus en extra som jag passar tills tisdag, i onsdags. Så vi har lekt på gräset, solat och myst. Nu har jag hela ansiktet fullt med fräknar. =)
För att fira att det blivit vår blir det grillat kött till middag. Mums säger jag! Finns det något bättre? Nu är det bara att hoppas att det fortsätter i den här takten så kanske det blir en kanonsommar 2009!? Jag hoppas i alla fall på det. Lata dagar på klipporna med en kall cola zero och en snygg bikini! Vad säger ni om den här?



Från Zimmermann/net-a-porter.com



Ha en solig helg!


RSS 2.0