NOUGAT

Idag har jag varit i stan och shoppat lite. Hittade inte så mycket. En t -shirt från Gina Tricot och lite ansiktsgrejer från Boots No 7. Plus en sak jag letat länge efter - märket Nougats hand och nagelserum som ska mjuka upp extra torra händer. Jag har jätteproblem med spruckna, torra och fnasiga händer. Speciellt på vintern. Det här serumet ska bli skoj att testa. Kanske är det jättebra? Priset ligger på 295kr och du kan hitta den på accessora.se eller i välsorterade butiker. Jag köpte mitt på Raglady by Tara i Arkaden, Göteborg. En så sjukt mysig butik där man skulle vilja köpa nästan hela sortimenten!

Nu ska jag och T äta lasagne och se på tv. Sen ska vi iväg till lite vänner i deras nya mysiga hus! Wie! Ha en trevlig lördagskväll!




Flowerpower

Denna fina tote/kasse från See by Chloé passar perfekt till våren. Man vill ha med sig en kofta ifall det blir kallt, ett paraply i fall det regnar och en liten sminkväska (inte speciellt för våren). Sen kanske man även vill ha med en kamera, en pocketbok... Ja, you name it. Mina väskor brukar oftast bli knökfulla och jag brukar därför ha en liten axelremsväska och en stor tygkasse. Perfekt!
Jag vill i alla fall ha den här lilla energikicken i vår.



Bye bye..

Dagens önskeoutfit

Detta hade jag velat ha på mig idag. Lite spännande, annorlunda och roligt. Buistern är från Ellos och kostar enbart 599kr!
Svart och vitt är något jag bor i. Det är sällan jag tar på mig färg och när jag gör det matchar jag den ofta med färg. Jag vet inte riktigt varför det blir så, av ren vana tror jag. Men under sommarhalvåret försöker jag att bära mer färg. Kombinationen gyllenbrun hud + färg är slående!




Byxor med hög midja: Marc Jacobs (netaporter.com)
Buister: Ellos (ellos.se)
Skor: Guiseppe Zanotti (netaporter.com)
Kofta: Pringel 1815 (netaporter.com)
Väska: Mulberry (mulberry.com eller netaporter.com)

För övrigt, jag skrev ju tidigare att jag har spetsat in mig på Mulberry Roxanne - väskan. Jag har ändrat mig. Det är nu den här sköntheten, vid namn Mulberry Maxi Mabel, som jag vill ha. Love it!



"Den lilla svarta" - by Asos.com

Var inne på den engelska sidan Asos.com och hittade fler fina cokctail-klänningar, söta va?



Min favorit är nog nummer tre. Så sjukt hett att visa lite rygg!


Vad vore väl en bal på slottet..

Det är snart dags för studenttider och folk börjar redan planera skivor, mottagningar och framför allt  - balen. Jag tog studenten förra året och har därför redan upplevt studentbalen och på nått sätt tappat haljpen kring den. Men i år ska jag ändå gå med på min pojkväns bal. (Han är ett år yngre.)
Jag hade tänkt mig något lite tuffare just eftersom det inte ens är "min" bal. En fräck svart cocktail-klänning med roliga accessoarer!? Här är några av mina idéer än så länge:













Vad tycker du?


Sko mig!

Dessa snygglona kan du hitta på asos.com, läckert!




Snygg, snyggare, SNYGGAST!

Detta är ett sånt där äckligt snyggt plagg man bara vill ha. Perfekt till svarta stupisar, grova klackar och en sliten skinnjacka.

DAY Birger et Mikkelsen - www.netaporter.com - 75 Euro (ca 700kr)




Klassiker

Det känns som att det är dags för en klassiker - dagens önskeoutfit! Jag är mycket piggare nu och sitter och spanar in restresor till Paris. Inte för att jag tror att det blir något med det, men man kan väl få drömma i alla fall? så i sann Paris-anda, detta vill jag ha på mig idag:


Tröja: DAY Birger et Mikkelsen
Kjol: Chloé
Armband: Lanvin
Trenchcoat: Moschino Cheap & Chic
Skor: Fendi
(Allt finns att hitta på netaporter.com)

Pris..
..relativt dyrt. För en vanlig dödlig tonåring i alla fall!



Kram, kram



Ah..

..det känns fortfarande som om jag blivit överkörd av en ångvält! Jag är på jobbet idag, mörbulltad och sjuk. Usch säger jag bara! Det känns som allt "go" är bortblåst. Jag orkade inte ens ta på mig nya kläder idag utan körde på samma som igår.. (det är emot mina principer då jag tycker om att variera mig och prova nya kombinationer varje dag!)
Men även om jag inte själv orkar klä mig snyggt, så kan jag drömma om hur jag hade sett ut om jag gjort det. Idag hade jag klätt mig lite som Drew Barrtmore - slitet och rockigt. Löööv her style!





Ha en toppenbra dag!


27:e

Idag är det tisdag och jag ligger hemma i sängen på grund av migrän. Det har blvit bättre nu (jag kan i alla fall öppna ögonen utan att det känns som jag ska sprängas) och jag tänkte börjar plugga lite. Har egentligen ingen lust, men när har man det? Ne nu får jag nog starta!




Ellos

Den gamla klassikerna Ellos har piffat till sig lite. Man kan fynda rejält in mellan allt det "alldagliga". Här är några kombos på fina ellosplagg. Och det bästa av allt - det är billigt också!

Kombo 1 - totalt pris: 1624kr


Kombo 2 - totalt pris: 2024kr



Kombo 3 - totalt pris: 1076kr



Kombo 4 - totalt pris: 1194kr




Måndagsmorgon

Det är måndag och dags för en ny dag på kontoret. Har ingen lust alls, vill bara ta det lugnt, kanske åka på en resa. Det är verkligen trist att gå upp när det är såhär mörkt ute. Usch!

Var inne på kyssjohanna.se och hittade dessa fina saker:



1: Kyssjohanna 45kr (rea)
2: Kyssjohanna 175kr (rea)
3: Milajki Starlet 399kr (rea)

Sååå söta att man vill dö!


25:e januari

Nu var helgen slut och snart börjar en ny arbetsvecka. Tiden går verkligen fort, hinner knappt med. Men, desto fortare tiden går desto närmare kommer vi sommaren och dess underbara lättklädda mode! Me like! Denna sommaren vill jag frossa i solklänningar, slokhattar och snygga brillor. Ska verkligen försöka va lite ledig och bara ligga och njuta av solen och värmen. Kanske åka på någon liten roadtripp med goda vänner!? Gå på grillfester i långaklänningar och ta fikor på uteserveringar med en islatte och en modeblaska. Åh, geee mig sommar!!

Sommarkombo 1:



Sommarkombo 2:




Dagens önskeoutfit

På begärna kommer jag nu att försöka skriva ut pris och inköpsställe på allt jag lägger upp. Detta kommer stå i parantes bakom designerns/märkets namn.

Idag känner jag för att vara lite "shabby chic". Jag älskar den lite slitna  "jag orkade inte bry mig"- stilen!


Skjorta: Lindex (www.lindex.se 299kr)
Hatt: Lindex (ww.lindex.se 199kr)  <-- Ett kap!
Byxor/tights: Les Chiffoniers (netaporter.com ca 6500kr)
Jacka: Rick Owens Lilies (netaporter.com ca 3450kr)
Armband "screw": CC skye (kyssjohanna.se 895kr/st)
Skor: Stella McCartney (netaporter.com ca 9000kr)

Idag är det fredag och jag är jätteglad! Jag helt enkelt älskar fredagar! Ikväll blir det tjejkväll med det gamla "gänget" då T har åkt till Norge för att skida lite. Imorgon blir det lite shopping och fika i stan med mina söta vänner. Och i kväll är det ju Let's dance med Isabella Löwengrip! Vilken helg - I can't wait!

När jag var inne på internetbutiken kyssjohanna hittade jag dessa fina armband. Jag har alltid varit förtjust i sånt som ser ut som saker ett litet barn skulle kunna ha. Dessa armband med minijordgubbar på känns som en sån grej. Likadant är det med t-shirts med hästtryck och tofsar i coola färger och former! Min smycke/accesoarlåda från när jag var 10 år används flitigt och jag lovar er - man kan göra riktiga fynd!




Ha en bra dag!


Djuriskt

Dessa söta små portmonäerna hittade jag på internetsidan MrsH. De är båda från See by Chloé och finns nu på rean för 475 respektive 375 kronor. Gulliga va?




Jag vill ha den lilla silvriga musen. Hade varit supersöt att hänga på väskan med små mynt i. Eller att ha i väskan som förvaring för ex. tamponger eller hårnålar! I like!


Dagens önskeoutfit x2

Idag känner jag för party. Just nu sitter jag på jobbet och drömmer om en snajsig afterwork med högt tryck och en god appletini. Men, det är torsdag och jag är väl den enda som tänkt gå ut ikväll.. Får vänta tills imorgon!

Dagtid vill jag idag ha på mig det här:

Leggings: Splendid
Tröja: Splendid
Nagellack: Chanel
Stövlar: Hunter + Jimmy Choo
Klocka: Marc by Marc Jacobs
Skinnjacka: D&G

Kvällstid vill jag dock vara färggladare och sötare:

Klänning: See by Chloé
Armband: Erickson Beamon
Skor: Halston


Dagens önskeoutfit

Detta hade jag velat ha på mig idag. Paper bag waist är väldigt snyggt och kan bli en riktig figursmickrare!


Linne: Crumpet
Jacka: Helmut Lang
Skor: Marni
Halsband: Pippa Small
Byxor: Vanessa Bruno

Här är lite tips på hur man bär paper bag waist:




Dagens önskeoutfit


Linne: Kain
Leggings: Rick Owens Lilies
Kofta: Miu Miu
Halsband: Tom Binns
Stövlar: Miu Miu


Pearls are a girls second best friend

Det sägs att diamanter är en kvinnas bästa vän, i så fall är pärlorna bästis nummer två! Så vackra, lena och glänsande. Det är elegant och sofistikerat. Jag älskar pärlor, särskilt svarta!


Dessa örhängen är från Angela Gotborn och är gjorda av swarovskipärlor på en guldtråd. Se hur många underbara färger det finns - en för varje dag!
Örhängena ska också vara bra för öronen och ev. allergiker då dem är gjorda av kemiskt ren metall och som sagt, förgyllda med guld. Priset är ca 300kr och du hittar skönheterna på internetbutiken Accessora!


I ur och skur

När man har flera saker att tänka på och mycket som händer under dagen är det skönt att ha koll på tiden. Jag bär alltid klockan och kan nog inte klara mig utan den. Klockan gör att jag kan hålla min planering lättare och får struktur i vardagen!
Här är några fina ur att välja mellan:




De två översta är från Marc by Marc Jacobs/Net-a-porter och de undra är från Accessora.


Underverk



Stella McCartney har gjort de mest underbara underkläderna. Syndligt sexiga men ändå skört exlusiva. 


Roxanne!

Jag är en väskfanatiker - jag helt enkelt inte leva utan mina väskor! Jag har hur många som helst, men hittar alltid nya som ska friska upp min samling lite.. Mulberry är en given klassiker med god kvalitet och stora variationsmöjligheter. Hemma hos mig finns redan en Bayswater Oak och en Anthony Message Bag Brown. Men nu vill jag utöka detta med en Roxanne Tote i färgen Oak. Jag kan inte sluta tänka på den. Såg den svarta versionen i NKs skylt i förrgår -mm! Så det blir till att spara, spara, spara!



Anthony Message, Bayswater, Roxanne Tote


Dagens önskeoutfit



Spetsbh: La Perla
Transparent topp: Kain
Klocka: Marc Jacobs
Stora jeans: Current/Elliott
Skor: Alexander McQueen
Kavaj: A.P.C


Mångsidig




Den här svarta skjortan från Miu miu hänger i min garderob och jag kan inte sluta använda den. Den passar till mycket och smickrar verkligen figuren. Jag bär den till svarta jeans och kängor till vardags. Och med min skinnkjol från Lindex, strumpbyxor och höga klackar till kvällen. Jag kan helt enkelt inte sluta älska den!



Bohochic!





Rea

Var och shoppade lite igår. Hittade en jättefin ulljacka på Zara för 300kr och en oversizetröja från H&M. (dock ej på rea) Annars köpte jag lite smycken, hårgrejer och sånt. Alltid kul med nytt "plock"!
Idag är det dags för släktkalas hos T och sedan blir det plugg för hela slanten! Orkar egentligen inte men man är allt tvungen. Har skjutit på det länge nu.
Var inne på Vings hemsida igår och hittade lite roliga restresor. Fastnade för en vecka i Marocko - för 2000kr inkl. hotell! Jag vill, jag vill, jag VILL ÅKA! Längtar man inte efter sol?





Cupcakes!

Idag när jag kommer hem ska jag och T baka Cupcakes, wie! Vi ska göra rosa med blommor på, blåa med grönt strössel på och choklad med chokladglasyr på! Mumsfilibaba!



Dagens inspiration

Chanel Iman:





Sommar & Sandal!

Om bara några månader kan man släpppa lös fötterna från strumpor och kängor. Jag mår illa när jag tänker på vinterskor, stövlar och allt vad det heter! Mina fötter vill ha sandaler och flipflops! Nu!



1. Chloé 2. Fendi 3. Bottega Veneta 4. Jimmy Choo 5. Jimmy Choo 6. Marni 7. Kors by Michael Kors



Miu miu flats

Mina drömpumps med paljetter på från Miu Miu finns i en till version - ballerinaskor! Wiie! Så söta och röda - rött är en av mina favoritfärger! Check 'em out:






F21

Forever21 har alltid en välfylld internetshop. Man kan hitta allt från roligt plock till fina klänningar och höga klackar. När jag var inne på sidan idag och kollade runt föll jag för ett par klänningar och några skor. Kanske blir det en liten beställning..?








Graham & Spencer

Är ett av mina absoluta favoritmärken just nu. Gör sig bra till vardags men känns ändå lyxigt. Fina material, rustika detaljer och naturfärgat - behöver jag säga mer?




Film

T kommer hem på fredag och jag hade tänkt att bjuda honom på bio, middag etc. Vi har inte umgåtts "vi två" på hur länge som helst och jag tror att det kan behövas. Eftersom T har ganska tjejig filmsmak passar mina två allternativ perfekt! Men vilken av dem ska jag ta? Några tips?



Bröllopsduellen eller Australia?


I heart Miu Miu

Mitt hjärta slår alltid lite extra när jag ser dessa skor. Loooove 'em!



Dagens önskeoutfit

På dagen:


Tights: Les Chiffoniers
Oversize skjorta: Chloé
Favvoskor: Givenchy
Väska: Mulberry
Armband 1: Lanvin
Armband 2: Marc by Marc Jacobs

På kvällen:



Jumpsuit: Stella McCartney
Paljettjacka: Miu Miu
Skor: Fendi
Väska: Bottega Veneta
Örhängen:  Erickson Beamon


Dagens inspiration:



Feminint  -  Siluett  -  Spets  -  Päls  -  Kontrast  -  Ben  -  Svart  -  Gråtonat  -  Uppsatt  -  Långt  -  Mittbena  -  Pannband  -  Slokhatt  -  Bara ben  -  Klackar  -  Rött  -  Höst  -  Solljus  -  Midja

Pic




Dagens önskeoutfit:




Sommarsnyggt på Sofi

Var inne på Sofi Fharmans blogg och föll för den här läckra sommaroutfiten. Den är enkel men ändå festlig. Hon är duktig den där Sofi!




Dagens önskeoutfit

Idag hade jag gärna trippat omkring på kontoret i det här. Men istället blev det jeans, gummistövlar och en jättestor regnjacka. Hatar regn och rusk när man måste gå till jobbet!



Chinos: Burberry Prorsum
Tröja: Rick Owens
Jacka: Mike & Chris
Halsband: By Malene Birger
Skor: Givenchy


Bokväder

Det här vädret har verkligen fått mig att bli lässugen. Jag läser allt som kommer i min väg. Men efter att ha plöjt igenom allt i mina hyllor vill jag nu hitta nya roliga titlar. Detta är vad jag ner för att läsa nu:


Underbart med Chic-lit!


TOTES





Chloé, Chloé, Burberry, Marc by Marc Jacobs, Chloé, Mulberry, Marc by Marc Jacobs, Miu miu


Dagens inspiration


Bilder: The Sartorialist



Så sant, men ändå så roligt..

Kan inte låta bli att tycka att denna bild är rolig. Jag vet att det är hemskt, och sant. Men, det är nog sanningen i det som gör den så rolig.




Glam à la 70-talet

Rachel Zoe håller den glammiga 70-talsstilen vid liv. I sann Dallas-anda!




Hon är verkligen snyggt klädd. Jag älskar hennes nonchalant uppklädda vardagsstil. Färgerna, detajerna, håret - ja ALLT!




Jordnära toner

Rean hos nätbutiken Net-a-porter är otroligt välfylld. Höstens dyrgripar blir mer lösbara och man kan fynda mycket fint. Jag har alltid gillat naturfärgat - kanske för att jag är blek och rödhårig? - vilket gör att höstmodet faller mig bra i smaken. Här är några läckerbitar man kan klicka hem:



Burberry, Burberry, Sonia by Sonia Rykiel, Graham & Spencer, Burberry


Sommar, sommar, sommar!

Jag vet, det ligger minst 5cm snö utanför fönstret. Men jag kan inte låta bli att tänka på sommaren och vad jag ska köpa för fina bikinis och tunikor. Var inne på H&Ms sida och beställde lite, både på rea och ordinarie. Tycker att det finns många fina bassaker kvar på rean för en billig peng.

I detta ska jag i alla fall avnjuta sommaren 2009:







Mmmm för sommar!


Höga höjder

Vem vill inte strutta 11cm över marken? Tyvärr är det både svårt och dåligt för fötterna. Men på kvällen, då tar jag på mig min klackar i smyg och njuter av känslan att ha fotomodellsben! Haha.




Bilder: Jak & Jil


Muu..

Frukost är nog mitt absoluta favoritmål på dagen. När jag är hemma försöker jag variera den så mycket som möjligt och kombinera ihop nya och fräscha smaker. Just nu har jag fått dille på alla typer av mejeriprodukter och provar allt som oftast nya yogurtar och ostar. Jag kan helt enkelt inte få nog! Jag längtar redan tills imorgon och nästa frukost - konstig? Jag? Nejdå! Haha!

Här kommer mina frukosttips:


En ny yogurt från Skånemejerier jag inte hunnit prova än. Men jag kan
lova att chokladyogurten bor i mitt kylskåp innan veckans slut..

Några givna klassiker från Arla och Skånemejerier:



Dagens inspiration

Dagens inspiration blir den underbart snygga Kirsten Dunst. Hon har alltid varit en av mina absoluta favoriter när det gäller kändisinspiration. Hennes stil är enkel, liten boho-rockig och fungerande även för oss "vanliga". En toppen bra inspiration helt enkelt! Se och njut!









2 Jan

Är tillbaka på jobbet, dock med en färsk och fin förkylning som försöker ta livet av mig. Näsan lyser i rött och jag flåsar som en hund. Varför, varför!? Det är dock en kanonfin dag och jag kan inte låta bli att vara glad. Ikväll blir det middag/fest/kalas hos T's kusin. Imorgon ska vi till stan och mysa och shoppa och på söndag bär det av till Skagen för familjens årliga viloresa. Mmm vad härligt! God mat och mys utan några krav.


Gott nytt..

..i efterskott! Hade inte riktigt tid att skriva igår. Vi började dagen med en rejäl försovning - halv 1 gick vi upp! Vi fick sedan stressa för att hinna äta, förbereda för kvällen samt göra oss iordning. Sedan bar det in till stan för att se GP's jättefyrverkerier. Underbart! De fick alla de andra att kännas som små smällare, haha.
Efter detta blev det middag med goda vänner. Älskar att ta det lugnt och äta gott. Det blev trerätters och jag stod för förrätt och dessert. Plus en tårta för tolvslaget såklart!
Vid tolv skålade vi i en god Lanson - en av mina favoriter bland champagnesorter. Sedan blev det fyrverkerier, lite fest och en maaassa tårta. Mums!



Idag sov jag och T minst lika länge, kan inte förstå varför man blir så trött när man är ledig. Nu har jag sett på Parlamentets 10-års special och ska strax sova. Imorgon är det tillbaka till jobbet och vardagen.. ..hur ska jag orka? Jaja, ha en trevlig kväll!




RSS 2.0