Oh lord!

Detta grytunderlägg signerat Josef Frank är ljuvligt. Kommer bli bland det första jag köper till min lägenhet!
Du hittar det på Svensk Tenn (även e-shop) och på Tinna i Göteborg.


"Bless this house Oh Lord we pray, make it safe by night and day!"


Snyggt Ebba!

Var inne på Ebba von Sydows blogg på veckorevyn.se. Har alltid tyckt om sättet hon klär sig. Enkelt men alltid personligt. Hon utstrålar liksom kvalitet, trendkoll och personlighet på samma gång. Läckert!Nu sitter jag på jobbet. Har en förkylning som bara dundrar fram. Bihålorna är täta och huvudet känns som en balong. Puh, orkar inte vara sjuk nu. Fast, vädret är ju dåligt och det är ganska mysigt att ligga i soffan och se på film utan att behöva känna skuldkänslor för att man inte gör något vettigt!
Ikväll är det fest på Marstrand. Jag vill med orkar verkligen inte gå. Ska jobba igen klockan 8 imorgon... Ne, jag får nog kolla på bilderna på FB sen istället. Haha!

Ha en trevlig dag!


Förstärkning?

Är detta kanske något att ha med sig i sommar? En minihögtalare till Ipoden i form av en Marshall-förstärkare! Du hittar den på coolstuff.se för 275kr.
Ha en trevlig dag!


Studenttider!

Imorgon är det dags för T's student. Har försökt ordna upp en lista över allt som ska vara fixat och klart. Presenter, kramdjur etc. CHECK! Hittade de sista igår. Eftersom jag är hela släktens presentombud kan jag med säkerhet säga - det kommer att bli ett smaskigt presentbord! Mycket jag kan tänka mig att "låna".. Haha.
Mina, och T's för den delen, kläder är också Check på. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha för skor. Ska jag köra monsterklackar eller gladiatorsandaler? Blir det regn?
Så, listan för saker som är Check är klar. Den andra listan är dock längre. Ska solduscha, fixa blombuketterna, slå in Idas studentpresent, köpa champagne, skriva kort, ladda kameran, fixa transport till utspringet.. Ojojoj.. Mycket med ååh så kul! Jag älskar att fixa sånt här! Måste börja direkt!
Bree van de Kamp

Det sägs att vi är lika. Ska jag vara glad?"Oh, sweetie, they didn't abandon you because you're a whore, they abandoned you because you weren't all that nice to begin with."

"Well, then, what do we do, just stand by while he starts dating boys?
I took psychology in college. We learned all about Freud. A miserable human being."

"If you think I'm gonna discuss the dissolution of my marriage in a place where the restrooms are labelled Chicks and Dudes, you are out of your mind."


Ha en bra dag! För mig blir det jobb, shopping och sedan utgång!


Scarletts nya hår


Bild: TT Spektra

Är det inte fint? Älskar längden. Ska nog bli en riktlinje till nästa klippning!


Uppdatering

Så, kanske är dags för en uppdatering. Balen var bra. Jag lyckades behålla min sminkning men tappade min frisyr - precis som vanligt! Det bjöds på drinkar, fylletal och otroliga skavsår. Jag ska aldrig mer gå i 10cm klackar från 15.30 - 03.30! Puh!
Helgen efter det blev lugn med grill och chill med goda vänner. Det bjöds även på jobb och en aning dragna föräldrar som skulle hämtas mitt i natten. Ovant med obligatoriskt, känner jag, när man har körkort..
Förra veckan blev jobbens vecka. Allt skulle bli klart. Schema, listor, arbeten och hemtentor. Plus att T hade stress med båtar som hade sjösättningsdatum. Känns skönt när allt är över. För att fira det åkte jag och T och brände slut på lite pengar. 5 kassar rikare och många tusen kronor fattigare lämnade vi Josephsson's i Göteborg för att fylla "när-vi-flyttar-hemifrån-lådorna" med nya vattenglas, dricksglas, skålar, bestick etc.
På fredagen åkte vi för att göra något jag verkligen är grön på - campa! Dock inte i tält med stormkök utan med husvagn på campingi Dalsland. Hoho, tänkte jag. Vad töntigt! Men sååå skönt det var. Jag fick sova hur länge jag ville, kunde stänga av mobilen och hade tid att sola för första gången i år. Vi åt grillat, lekte med Dixie och nöjt av vår ledighet!

Nu, precis nu!, är jag tillbaka på jobbet och plågas lite av värmen på kontoret. Tittar även ner på mina fortfarande bleka ben och tackar gudarna för solduschning. På fredag är det T's student och jag ska vara brun som en pepparkaka. För att fira detta har jag även införskaffat en vit klänning att främhäva färgen med.. Haha!

Oj, vilket inlägg. Nu ska jag fortsätta jobba. Slänger upp en bild på dagens önskeoutfit för att lätta upp det lite:H&M, Net-a-porter.com


RSS 2.0