Nu är det jul igen..

Idag är det adventstök för fullt. Alla adventsstjärnor ska upp, blommorna ska bytas ut till julvarianter och pepparkakor och lussebullar ska inhandlas. Det känns som om att alla fönster förvandlas och blir tindrande vackra.
Just nu jobbar jag, men jag ska också gå hem och göra adventsfint sen. Tänkte även hinna med en liten fika med glögg, pepparkakor och saffransbullar.

Jag har fastnat för en vit jul. Jag är inte så förtjust i allt det röda. Därför består min lilla gran utav enbart vita och guldiga kulor och pynt. Hittade den här fina bilden från en av Sias julkollektioner - Christmas Dreams:



Den är underbar tycker jag! Det ska vara mycket ljus och jag älskar det söta tillsammans med den lite mer rustika och slitna ljushållaren. Fint!

Men nu får jag återgå till jobbet. Det är mycket att hinna med idag!



Stressigt, stressigt..

Ojoj, idag har varit en fullspäckad dag. På jobbet har det varit fullt ös från halv 8, direkt efter det blev det skola och tenta och nu - äntligen en paus. Jag är trött, varm och hungrig!

Handväskor har alltid varit min passion. Jag har hur många som helst i alla tänkbara modeller. Men favoriten är ändå dem man får plats med lite i. Kuvertväskor är snygga, men inget för mig, tyvärr!
Nu är mina ögon fokuserade på en underbar, känd darling - nämligen Hermés Birkin Bag. Med ett grund pris runt 50.000kr och ett bra tags väntetid tror jag att jag avvaktar ett tag.. ..men drömma får man väl alltid göra?

Här är en bild på min favorit, den mellanstora svarta. Passar till allt!



Att Hemés är ett känt märke är ingen tvivel om. Det är därför inte heller konstigt att så många kändisar har den läckra varelsen kring armen. Här är bara några:



Kolla in Katie Holmes JÄTTEversion!



Ha en bra kväll!



Julstämningen börjar komma..

Idag drack jag årets första glögg till 10-kaffet. Den var varm, ljuvlig och sådär god som man bara drömmer att den ska vara. Till det blev det pepparkakor. Mm!
Jag har inte riktigt känt någon julstämning tidigare. Trots allt pynt, prat och julklappsköpande har den inte riktigt bitit mig. Men idag, då kom längtan på riktigt. Nu kommer det att bli julmusik, julblommor, pynt och doft. Jag kan knappt vänta tills jag kommer hem!

Här är det läckra ljuset från IKEA jag tidigare pratat om:









Dagens bild får bli den här underbart retrofräcka på sångerskan Katy Perry:




Ha en toppenbra dag!



Mm.. ..tiisdag!

God morgon, god morgon!

Idag är det tisdag och kanonfint vinterväder. En aning kallt, men jag värmer mig med ett stort duntäcke i jackmodell - nämligen en Woolrich. Den har blivit en aning sliten nu, köpte den för flera år sedan, men kvaliten är oundviklig! Härligt!



Min är dock svart..

Idag bär det av till Ikea. Ska egentligen åka för jobbet men passar nog på att köpa lite ljus och annat inför julen. Det finns ett underbart blockljus som man bara inte kan låta bli att köpa:. (Kan dock inte visa någon bild för Ikeas hemsida verkar inte fungera..)




Nu ska jag fortsätta jobba. Ni får ha en toppendag!






Kallt, kallt, kallt!

God förmiddag!

Idag är det ruggigt ute. Det behövs rejält med halsdukar och handskar för att värma sig. Några snyggingar är dessa:



Scarf: Lindex
Torgvante röd: Topshop
Torgvante lila: Topshop





Vante: Lindex
Torgevante: Topshop
Basker: Topshop




Halsduk: Topshop
Torgvante:Topshop
Mössa: Topshop

Att inspireras av:



Modellen Kate Moss är alltid vintersnygg, jag älskar den härliga beigea jackan!



Ha en bra dag ute i vinterkylan!


Önskeoutfit idag:

Detta hade jag gärna struttat runt i idag kan jag säga.



Det blåa halsbandet står garanterat på årets önskelista. Jag älskar längre halsband. Det ger en ledig men ändå dekorerad look - perfekt!



Dagens inspiration:

Mary-Kate Olsen - en av USAs snyggast kvinnor:





MK lyckas alltid med den där lyxiga bohemstilen man bara kan drömma om. Idag vill jag se ut såhär!





Härlig helg..

Helgen har varit toppen. Har shoppat och myst av julstämningen i Göteborg. Hittade en underbart härlig klänning på Gina tricot som antaligen blir julaftonsoutfiten 2008. Köpte även två parfymer från Zara - dom doftar ljuvligt OCH kostar 149kr - hur är det möjligt? Sedan satte jag mig ned på Espresso House - NK och avnjöt den nästan obligatoriska Cheesecaken!



 Sedan blev det drinkkväll med goda vänner. Härligt! Vi käkade lite pizza och mixade ihop något som skulle vara en appletini? Det gick sådär, svårt när man inte har rätt ingredienser, men den gick ner ändå.




Nu är det dags att jobba igen, ha en toppendag!



Vintern är äntigen här!

Är man inte lite trött på regn och rusk nu? Var det inte härligt att vakna till en iskall vintermorgon där solen glänste i frosten? Jag blir alltid lite extra glad sånna här dagar. Tror nog att jag ska ta en promenad på lunchen.

Idag är det fredag vilket betyder utgång för många. Några riktiga partyhöjare är dessa läckerbitar:


Lila gladiatorinspirerad sko: Asos
Paljettmössa: Topshop
Sko med nitar och platå: Topshop


Kramar


Vad jag vill ha på mig idag..

Underbar kontorsoutfit. Glammig men ändå enkel. Pojkvänskavajen från Topshop är läcker och en klar investering i höst!


Kavaj oversize: Topshop
Skinnbyxor: Topshop
T-shirt med tryck: Sonia by Sonia Rykiel
Skor: Bottega Veneta


Ha en bra dag!


Gucci for Unicef?

Glammärket Gucci har kommit ut med en kollektion där en del av kostnaden går till välgörenhetsorganisationen Unicef. En hemskt trevlig tanke.
En sak jag reagerade på var dock utseendet på accessoarkollektionen. Den går helt i vitt och rött och känns väldigt Ed Hardy 2004..




Jag tror inte jag skulle köpa de här produkterna, mer än för Unicefs skull då.



Mmm...

Är inte det här det läckraste du sett? En godismacka hade inte suttit fel såhär på eftermiddagen. Kanske ska man ordna en sådan när man kommer hem?




Bild från mama

Nu ska jag njuta av en cremig latte! Ha en fortsatt underbar dag i höstmörkret.




















Morgon, morgon, morgon

Klockan är nästan inte mer än sju och jag sitter redan på jobbet. Idag hoppas i alla fall jag att jag ska få gå hem tidigare!

Klockan 11 blir det klippning. Undra hur resultatet blir. Jag hade tänkt att gå för något kortare. Kanske en enkel page med lite uppskurna kanter för ett fint fall? Katie Holmes är en bra inspirationskälla.

 


Jag måste säga att hon har blivit så mycket snyggare sedan hon lät det långa håret falla. Posh kanske inte är en så dålig vän ändå, i alla fall inte karriärmässigt.

Nej, nu får man nog återgå till arbetet.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0