Dagen tips:

Denna söta sommarkjol från Lindex. Ligger på 299kr. Matcha den med bara ben, vitt linne och sandaler idag och med svarta strumpbyxor, svart linne och svart mockajacka när det är lite kallare. Enkelt och bekvämt!



Nu sticker jag, T och Dixie på minisemester! Underbart!


Späckat schema!

Imorgon är det bal och det finns därför en hel del att förbereda. Idag står färgning av ögonbryn/fransar, solduschning och shopping efter en bra kuvertväska på schemat. Ska även försöka hitta en ny slips till T. Han vill ju tvunget ha slips och inte fluga..


En perfekt kuvertväska från Maje, net-a-porter.com

Detta följs av frisörbesök imorgon samt utprovningen av outfiten. Ska bli roligt att få göra det hela en gång till!
Resten av veckan är full med jobb. Till skillnad från alla andra ska jag jobba på fredag. Känns lite konstigt att nästan vara själv på kontoret. Förösker också, akut!, att få ihop schemat till caféet. Men jus tnu är min kalender och mitt skrivbord så fullt med lösa lappar, anteckningar och utskrivna mail att man knappt ser mig bakom det! Puh!

Ne, nu får jag fortsätta jobba. Ska försöka rensa bort en del från mitt bord...

Tänk föresten om man gick på bal i någon av dessa klänningarna:


De är från Celine, Diane von Furstenberg & Halston



Lördag baby!

Ahh, härligt! Sitter och slappnar av efter en hård arbetsdag. Vi fick en förbeställning på över 60 mackor till ett sällskap från Göteborg. Har jobbat sen klockan 9! Puh! Det jag inte tänkte på var att ta på mig mina gympaskor utan jag har stått i espadrillos hela dagen. Känns som jag har strl 48 på mina fötter just nu!
Ikväll blir det grill och chill med goda vänner. Ska även försöka klämma in Eurovision! Det är ju nästan obligatoriskt!? Kvällen till ära ska jag prova en ny drink jag läst i en tidning. Det är Absolut pears, ginger ale och lime. Du fyller ett långt glas med is och häller på vodkan. Jag kommer nog köra med 6:or för att få igång kvällen lite. Haha! Sen fyller du på med ginger ale, pressar i lite limejuice och toppar med klyftor. Kan även tillsätta lite mynta för att ge drinken en liten "knorr". Lätt som en plätt - får väl se om den är god också!



Nej, nu ska jag skynda mig och handla, duka och fixa allmänt. Ska nog ta på mig en härlig sommarklänning trots att det blivit lite mulet. Det är ju snart juni!
Ha en trevlig kväll!




Matthew Williamson for H&M Part 2

Sådär ja. Då har man hunnit med att shoppa lite också innan jobbet.. Låter dock riktigt illa när man säger det så! Jag har köpt två saker från MW's andra släpp på H&M. Det blev en vit skjorta till T som skulle passa perfekt till hans kostym. Sen blev det den svarta scarfen med fjärilsmönstret på. (För det var väl fjärilar!?) Annars var jag inte jätteinponerad. Det var mycket som var fint, men jag har lite svårt att se hur man matchar det bra i vardagen. Är inte riktigt för det där med supervida ärmar och tunna material. Jag är nog trots allt en basictjej i jeans och gråa t-shirts.. Haha!
Idag blir det en lugn dag. Känner det på mig. Ska försöka hinna med både Gossip girl och Desperate h. som jag spelat in tidigare i veckan. Läängtar!

Ne, nu ska jag vara flitig och knåpa på här. Later!


Här är skjortan jag köpte till T. Älskar att den är mer "vanlig" fast med en liten twist!


Brunt är skönt!

Ahh! Sitter här och njuter av min bruna hy. Solduschade nämligen igår och nu känner jag mig riktigt vårfräsch! Nästa vecka är det dags för Ts bal. Därför ligger jag nu i hårdträning och under en soppdiet (?). Haha! Undra om det blir någon skillnad. I eftermiddag hade jag tänkt att ta en välbehövlig långpromenad och njuta av dagens fina väder. Men tills dess - kontorsarbete!

Later!


Lindsay är ett stort fan av spraytanning. Hade dock inte tänkt att bli såhär brun..


Underbart & Inspirerande!

Hanna och Johns blogg på Pause.se - love it!

'



Dagens önskeoutfit

Btw, detta hade jag gärna haft på mig idag! Tunikan är superläcker och kommer från - tro det eller ej - indiska! Kap!




Måndag

Ojoj, vad tiden går fort! Det är redan den 4 maj! Var har all tid tagit vägen? Jag som tyckte att det kändes som evigheter till sommaren. Åå, snart är det härliga, bekymmersfria tider igen. Vad skönt att slippa små saker som att behöva ta med jacka när man går ut, att man inte kan göra roliga saker på söndag då det är jobb dagen efter eller att man inte "kan" äta middag klockan 10 på kvällen! Men med sommaren kommer också ett stooort problem - var ska jag bo i höst!? Det är inte så att jag är hemlös, men på jakt efter ett nytt liten hem. Men var!? Letar febrilt på internet nu. Suck!

Idag blir det lugnt efter jobbet. Helgen har verkligen bjudit på fullt ös. Har jobbat nästan 75h förra veckan! Puh! Men det är alltid kul när det finns att göra. Långhelgen bjöd även på mysig utgång, chill hos kompisar och lek med lille dixpix. (hunden) Funderar på om jag ska se på Mamma Mia-filmen idag. Den är en liten energikick! Ne, nu blir det mer arbete. Ha en bra dag!


Att måla är också grymt avkopplande!


RSS 2.0