Long time, no see

Hej hej. Har inte skrivt på länge. Känner lite skuldkänslor..? Har varit otroligt mycket som har hänt omkring mig. Så, en vecka i korthet:
Har lämnat in ett par stooora skolarbeten, (vilket känns som en befrielse utan dess like) varit på en föreläsning, jobbat 50h, varit på möte för egna företagare samt shoppat inredning på Ikea. Har förutom de även begravt min 99,5 år gamla farfar plus försökt ta hand om min farmor.. Har dessutom firat min underbar kompis Maria som fyllde 20år igår! (Grattis grattis!) samt tittat på en lägenhet till mig och T.
Puh, känns som att nattens sömn kommer att bli välbehövlig.. Kan också meddela att jag och T på onsdag får vår valp. Så spännande med samtidigt  - så nervöst!
Ne nu ska jag sova och inatt ska jag drömma om denna ljuvligheten:

Från: Balmain
Köps hos: Netaporter.com
Pris: För dyrt för att nämna!


Sov gott!


Hårigt!

Har frisyrtorka just nu. Men dessa bilder gav mig lite ny glöd. Rachel Zoes slitna lockar är ljuvliga!


Bilder: Lånade av Stureplan.se


Våren är här!

Vilken underbar dag! Idag tänker jag ta mitt 10-kaffe insvept i en filt i solen. Mumma!
Nu när våren har kommit allt mer börjar jag längta efter roligare, färggladare kläder. Jag längtar också efter tunna skor, söta midjekorta jackor och stora brillor. Mina wayfarer-kopior i leo från Gina tricot fick hänga med ut i solen idag!

Dagens våriga önskeoutfit:


Jeans: H&M
Tröja: Forever21
Väst: Lindex
Väska: Balenciagainspirerad från Chique
Skor: Marc by Marc Jacobs
Armband: Philip Crangi

Ha en bra dag!


Beställt

Idag har jag beställt lite saker från HM. Hittade lite fräscha sommarsaker. Sandelerna kommer att bli troget använda!





Ha en bra måndag!


Fredag 13:e mars

God morgon, god morgon!
Nu sitter jag på jobbet och tittar ut över det tråkiga vädret. Snön har börjat att smälta och det är grått/brunt slask som ligger på marken. Tur att jag tog på mig mina trogna gummistövlar idag. Då blir man inte blöt om fötterna! (Har dock ballerinaskor med mig för att ha inne.. Smart tyckte jag!)

Ikväll ska jag och T träffas och mysa lite. Sedan blir det utgång med mina tjejkompisar. Funderar dock på att köra!? A ja, vi får väl se. Imorgon blir det plugg. Hade eventuellt tänkt att gå på en förhandsvisning av en lägenhet T har fått ett erbjudande om. Vi får väl se. Och på söndag blir det kalas för min käre lille pojkvän som fyllr 19år. Wow!

Men nu ska jag fortsätta jobba..


Nytt i garderoben:

Idag klickade jag hem en väska från Chique.se. Det blev den balenciaga-insprierade väskan jag tittat på ett tag. Har velat ha den men inte varit säker. Men nu så. 569kr kostar den!




Dressing room

Att intreda ett dressing room hade väl varit roligt!? Detta hade i alla fall jag satt in. Gillar den lite lyxiga och överdådiga stilen (typ rokoko) tillsammans med strama och moderna detaljer. Sen tycker jag även att allt ska gå i samma färgskala för att ge en lyxig och tänkt känsla. Kläderna ska helst vara i skåp eller lådor. Dock kan dyrgripar och favoriter få stå framme.



Samtliga produkter hittar du på Åhléns, H&M Home och IKEA.


En Shopaholics bekännelse

Ska ni gå och se den? Mina biljetter ligger redan hemma och väntar. Läängtar tills den har premiär. En typisk Anna-film är det.




LG Prada II

Ge mig den här telefonen! Är det inte tekniklyx på hög nivå? Dock är priset lika högt - 6000kr! Så jag får väl nöja mig med den jag har ett tag till. Men drömma kan man ju alltid göra:




Helgen..

Det har varit en trevlig helg denna veckan! I fredags så var det middag hos T för lite goda vänner. Var så länge sedan vi sågs så det var jättekul! Sedan så blev det chill, plugg och mys på lördagen. Var borta och träffade alla valpar och såklart, min valp! Sedan åkte vi in till Göteborgsopearan för att se på Mary Poppins. En underbar show! Gå och se den!
Idag blir det mycket pluggande. Känns som att jag inte riktigt kommer någon vart. Sedan blir det Gossip Girl, Parlamentet och Beck! Dags för tv-kväll!





Ha en bra dag!


6:e mars

Den här coola maskinen hade jag velat steka med på sommaren. Hade den inte varit perfekt? Sådär lagom tjejig liksom! Haha!
Från Barbie, köpställe dock okänt!



Tidsenligt

Detta söta armbandet är både snyggt och praktiskt. Det är nämligen en klocka också. Så varför inte hänga undan det klassiska armbandsuret ett tag och hålla koll på tiden på ett snyggt sätt. Plus för den söta papegojan också!
Finns på www.bettiesgalleria.com och kostar 299kr.




Duell

Just nu vill jag ha två par skor. Hm... Bekvämt eller snyggt?



                                              vs.





Snyggt i vinterkylan!



Bilder: The Sartorialist


Snyyyyggggt!


 

Såhär vill jag gå klädd idag. Geee mig!!

T-shirt: Forever21
Väst: Forever21
Byxor: Odd Molly spring/summer 09
Skor: Christian Louboutin/ Net-a-porter.com
Väska: Alexander Wang / lagarconne.com
Halsband: Vivienne Westwood / Net-a-porter.com



Have a nice d. och glöm inte Desperate Housewifes ikväll!



Wow!

Måndag och jag har precis fått reda på att jag ska få en hundvalp om cirka en månad!!! (Pause för reaktion!) Iiiih! Jag är så lycklig!
Jag o T har länge diskuterat detta med min faster som har en kennel med en holländsk fågelhund som heter Staby Haun. Nu är det klappat och klart, vi ska ha en liten svartvit sak på foder från och med siste mars! Så just nu svävar jag på moln.

Dagens inspiration: Blake Lively
  • stilrent och enkelt
  • fokus på roliga accessoarer, ex. skor
  • ton i ton
  • slarvigt/naturligt hår
  • stuprörsjeans
  • långa koftor
  • vita skjortor



Ha en bra dag!


RSS 2.0