24:e februari

Först och främst - Grattis till Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling som förlovat sig! Wiho, äntligen!
Idag är det lite segt. Jag fick dra mig ur sängen. Har gruvlig träningsvärk sedan gårdagens träning. Men oj vad skönt det känns ändå. Som T sa - det är nu man känner att man lever! (Sedan somnade vi båda i en hög på golvet.. hm!?)

Är måttligt sugen till att åka till Ikea idag. Har lite saker jag behöver. Till exempel 5km garderob. Men jag tror inte att jag får plats med det i bilen.. Hm, kanske om jag fäller sätena? Nej, men jag skulle verkligen behöva lite nya förvaringsmöjligheter för kläder jag inte använder så ofta. Har en drös med klänningar och skor jag inte vill ge bort, men aldrig har på mig. Jag är en riktig ekorre!

Kanske är det ett tecken på att jag inte ska köpa mer kläder? Nej, det kan det inte vara! Kläder är min passion, min last. Precis som andra har kakor, resor, vin eller bildelar (erhm, T!!) så har jag kläder. Kläder i stora lass. "Går det att få den där i alla färger!?"

Just nu ska dessa skor flytta in hos mig. Jag ska bara jobba i två veckor utan några utgifter först.. (Priset är väl ca 5000kr)Marni, Netaporter.com

P.S. Glöm ej att äta en semla idag!


Kommentarer
Postat av: Merlinda

Checka in: http://merlindamedr.blogg.se/ - en blogg om mig och min vardag :),

enkelt, visst?

2009-02-24 @ 21:32:55
URL: http://merlindamedr.blogg.se/
Postat av: Alshammar-Fashion Lifestyle

marnis skor är underbara!

2009-02-25 @ 13:53:27
URL: http://halshammar.se
Postat av: Sara

snygga, älskar den där färgen!

2009-03-01 @ 14:25:08
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag börjar bli irriterad på uppståndelsen om kronprinsessan Victoria och Daniel. Hallå? Sedan när börjar de göra annat än att mjölka pengar från detta land?

2009-03-03 @ 11:53:02
URL: http://ohbbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0